Урочиста посвята пешокурсників

Вчора в Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти – один із найбільш урочистих моментів у житті кожного студента та у житті нашого університету і кафедри.
Перед першокурсниками-маркетологами виступила зав. кафедрою бізнес адміністрування, маркетингу і туризму проф. Труніна Ірина Михайлівна, яка привітала студентство та розповіла про освітню програму, яка спрямована на підготовку фахівців з маркетингу із набуттям компетентностей, направлених на розвиток здатностей використовувати маркетингові інформаційні системи в ухваленні маркетингових рішень, а також обґрунтовувати, презентувати і впроваджувати результати досліджень у сфері маркетингу.
Також відбулася зустріч і з куратором групи Збиранник Оксаною Миколаївною, яка ознайомила студентів зі специфікою діяльності кафедри, її історією, особливостями навчального процесу, можливостями для навчання, всебічного розвитку, тощо.
Дорогі першокурсники, нехай сьогоднішній день запам’ятається вам як початок нового етапу вашого яскравого життя! Бажаємо доброї вдачі та щасливого мирного життя. В добру путь!