ВІТАЄМО З ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ ТУРИЗМУ!!!

ВІТАЄМО З ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ ТУРИЗМУ!!!

Святом усіх, кого ваблять близькі і далекі мандрівки, активний та змістовний відпочинок!

27 вересня 2021 року всі працівники туристичної галузі відзначають своє професійне свято – всесвітній день туризму. В нашому житті є дуже багато складних та неоднозначних процесів. Вкрай важливо в цій круговерті знайти час для себе. Одним з найкращих проявів організації свого часу є туризм.

Викладачі та студенти кафедри бізнес адміністрування, маркетингу і туризму в цей день провели оглядову екскурсію під назвою «Вулицями старого та сучасного Кременчука». Під керівництвом викладачів кафедри Загорянської О.Л. та Дружиніної В.В. студенти склали змістовні та цікаві тексти екскурсоводів по величному, загадковому та насиченому історією місту Кременчуку.

Екскурсійний маршрут проходив через видатні пам’ятки історії та архітектури нашого міста, а саме: площу Незалежності, пам’ятник «Жертвам сталінських репресій 1933-1937 років», будинок Володарського (зараз Кременчуцький краєзнавчий музей), будинок Державного Банку, площу Перемоги, Придніпровський парк.

Наприкінці нашої екскурсійної програми відбувся невеликий сольний концерт студентки Маланчук Злати, яка своєю захоплюючою грою на скрипці змусила пересічних перехожих зупинитися та завмерти під ці чудові звуки.

День туризму слугує нагадуванням про те, що всі громадяни світу мають право насолоджуватися неймовірною різноманітністю нашої планети і красою світу, в якому ми живемо.